Енерго - Тел" ООД
  е българска фирма, основана през 1997 г. със 100% частен капитал, със седалище гр.София, България. Основният предмет на дейност на дружеството включва доставката и пускането на пазара на продукти в областта на електрическата енергия и телекомуникационна индустрия. "Енерго - Тел" ООД е официален дистрибутор на 3М - САЩ, Scapa - Италия, Himel, P & R Tech - САЩ, ARCUS ELEKTROTECHNIK - Германия, SIPRONIKA - Словения, Megawatt Mernokiroda - Унгария, Hammarprodukter - Швеция.
Основната цел на компанията е да предлага изключително високо качество и иновативни продукти на своите клиенти. Гаранция за това са прецизно избрани доставчици, доказани на световния пазар, както и внедрена система за управление на качеството EN ISO 9001: 2008. Компанията е представила на българския пазар за първи път редица уникални продукти, включително продукти за защита на птиците от въздушни електропроводи, пасивни електронни маркери за подземни структури с вградена памет, маркиране близко разстояние общите съоръжения и други.
 Сред нашите клиенти са едни от най-големите индустриални компании на Балканите, като НЕК, ЕСО, EVN България, ЕНЕРГО-ПРО, ЧЕЗ, Лукойл България, Пристанище Бургас, АЕЦ Козлодуй. Структурно-важните минни предприятия, включително Асарел Медет, Аурубис България, Елаците - Мед, Мина "Черно море" - Бургас ЕАД , Промет Стиил ЕАД и над 1000 други фирми и организации.
 От самото си начало, компанията се е утвърдила като лоялен, високо компетентен и иновативен партньор. Това стана възможно благодарение на висококачествените продукти, произведени от утвърдени производители от световна класа, мотивиран и компетентен екип от служители и не на последно място, гъвкавата политика по управление. Изграждане и поддържане на отношения на доверие с партньорите са най-голямото постижение на компанията, през годините.